In 2021 heb ik de opleiding: Communication & multi-media aan de HAN afgerond. Ik ben hierna part time gaan werken bij een video bedrijf in Nijmegen. Naast de school en- werk ervaringen heb ik ook zelf skills aangeleerd. Ik heb in mijn vrije tijd namelijk winstgevende game-video's gemaakt op mijn youtube kanaal.
School, werk en youtube hebben mij alle technieken en verschillende aspecten van het vak aangeleerd en dit is terug te zien in mijn werk. Met de vaardigheden die ik heb opgedaan ga ik met een hoop enthousiasme jouw nieuwe video project aan.
Na het maken van een video hoor ik altijd graag hoe fraai jullie het vinden. Ik stop namelijk niet tot dat jij tevreden bent. Dat is meteen mijn sterkste punt. 
De combinatie van mijn achternaam en de fraaie kunsten van het vak bracht mij dan ook snel op de perfecte naam:
 Fraaij!

Fraaij staat klaar om jouw visie om te zetten in verbluffende videoproducties die indruk maken op jouw doelgroep. Of je nu een bedrijf wilt promoten, een product wilt lanceren, een evenement wilt documenteren of een verhaal wilt vertellen, Fraaij heeft de expertise en het talent om het voor elkaar te krijgen.
Back to Top